AN UNBIASED VIEW OF پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

Blog Article

پمپ ضد اسید در صنایع مختلف به کار می‌رود و کاربردهای متنوعی دارد. یکی از اصلی‌ترین کاربردهای آن در صنایع شیمیایی و پتروشیمی است که برای انتقال و پمپاژ اسیدهای قوی مانند اسید سولفوریک و کلریدریک استفاده می‌شود.

علاوه بر این، هزینه‌های نگهداری و تعمیرات نیز باید در نظر گرفته شود، چرا که این هزینه‌ها می‌توانند به طور مستقیم بر روی هزینه کل مالکیت تأثیر بگذارند.

پمپ ضد اسید در صنایع دارویی و غذایی، رنگ سازی، رسوب زدایی، اوپراتور و کندانسور کاربرد زیادی دارند. به طور کلی استفاده از این پمپ ها در موارد زیر کمک کننده است:

پمپ ضد اسید پمپی است که برای انتقال این نوع مواد شیمیایی طراحی شده است و به نام‌های پمپ پلیمری، پمپ تفلونی و پمپ پلاستیکی نیز شناخته می‌شود .

پمپ اسیدشویی صنعتی یک نوع دیگر از پمپ های صنعتی میباشد که با اسم های پمپ ضد اسید ، پمپ پلیمری یا تفلونی نیز نامیده میشود که از دسته ی پمپ های سانتریفیوژ به حساب آمده و به دلیل کاربرد آن در انواع صنایع و فعالیت ها برندهای مختلفی آن را تولید میکند . 

الکتروپمپ سانتریفیوژ

در این پمپ ها مکش سیال از طریق چرخشی که در پروانه توسط موتور الکتریکی ایجاد می شود، اتفاق می افتد و در نتیجه چرخش پره های پروانه، سیال شتاب یافته و در اثر این جابجایی انرژی جنبشی سیال افزایش یافته و به انرژی فشار تبدیل شده که باعث خروج پر فشار سیال از خروجی می شود.

گندزدایی آب خطوط لوله ها با تزریق واتکس و سایر مواد شیمیایی

سری های دیگر از پمپ های آبتین صنعت با اتصالات سرشیلنگی و جوشی نیز تولید می¬شوند.

در مدل مگنتی از سیل مکانیکی استفاده نمیشود و به دو صورت مگنتی ( که از سیلینگ مگنتی استفاده شده ) و بدون سیل مکانیکی تولید و وارد بازار میشوند، دلیل این امر اهمیت زیاد بخش آب بندی پمپ میباشد.

معرفی انواع آن

پمپ‌های ضد اسید یک نوع پمپ با شرایط خاص هستند که با استفاده از الکتروموتورهای تک فاز یا سه فاز here کوپله می‌شوند و ورودی و خروجی آن‌ها با توجه به سفارش مشتریان می‌تواند فلنچی یا رزوه‌ای باشد. در بعضی از مدل‌های پمپ ضد اسید، از یک تبدیل کننده استفاده می‌شود که به بخش پوسته متصل شده و از این طریق جابه جایی سیالات انجام می‌شود.

این چرخیدن باعث ایجاد مکش در ورودی پمپ می‌شود و سیال را به داخل محفظه پمپ می‌کشد. پس از ورود سیال به داخل پمپ، پروانه سیال را به چرخش در آورده و سیال شروع به شتاب‌گیری می‌کند. این شتاب‌گیری باعث ایجاد فشار درون پمپ می‌شود و در نتیجه سیال با فشار از قسمت خروجی پمپ خارج می‌شود.

در موارد دیگر ساختار و ساختمان پمپ اسید مشابه هست. در این پمپ ها به صورت معمول، سیال به صورت نیمه باز و یک تکه به جریان درآورده میشود.

Report this page