AN UNBIASED VIEW OF پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

An Unbiased View of پمپ ضد اسید

Blog Article

لازم به ذکر است که هر کدام از مواد بالا با توجه به خواص خود برای انتقال سیالی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. انتخاب ماده اشتباه باعث خوردگی پمپ و احتمال نشت مواد به محیط پیرامون را دارد.

پمپ ضد اسید پمپ های ضد اسید که به عنوان پمپ های پلیمری نیز شناخته می شوند، در برابر سیالات خورنده و اسیدی مقاومت بالایی از خود نشان میدهند.

باید توجه داشته باشید که پمپ وکیوم ضد اسید پلیمری بر اساس نوع سیال و مقدار فشار در مدل های مختلفی ساخته شده اند. سیال هایی مثل انواع مواد شیمیایی و اسیدها ومحلول های بازی و … جزو مواد اصلی مورد نیاز برای صنایع امروزی هستند اما بدی آن ها این است که موجب آسیب شدید به فلزات و آلیاژهای فلزی می شوند به همین دلیل نمی توان از پمپ های معمولی برای انتقال این مواد استفاده کرد و بهتر است به سراغ پمپ های وکیوم ضد اسید برویم تا بخاطر این محلول ها دچار آسیب نشوند.

موتور پروانه را به حرکت در می آورد که با سرعت بالا می چرخد و نیروی گریز از مرکز ایجاد می کند که سیال را از طریق پمپ به حرکت در می آورد. مکانیزم های پوشش و آب بندی برای جلوگیری از هرگونه نشت یا آسیب ناشی از ماهیت خورنده سیال طراحی شده اند.

در این روش برای گردش پروانه، از میدان مغناطیسی استفاده می شود که توسط دو آهنربای قوی استفاده می شود.

این پمپ ها را نباید بدون سیال انتقالی روشن کرد یا به اصطلاح نباید خشک کار کنند، زیرا باعث بالا رفتن دمای پمپ می شود که سیل و اجزای آن از بین می رود (در پمپ های مگنتی یاتاقان ها آسیب می بینند).

در پمپ‌های پلیمری، برای جریان سیال از پروانه نیمه باز و یک تکه استفاده می‌شود. همچنین از اجزای کلی پمپ‌های ضد اسید می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

پس از پایان یافتن کار و تمام شدن check here مایع برای افزایش طول عمر پمپ و قطعات آن حتما پمپ را خاموش کنید.

از پمپ‌های ضد اسید می‌توان برای تمامی فرآیندهای خاص، بدون نیاز به عملیات‌های ویژه و هزینه‌های بالا، استفاده کرد. این پمپ‌ها قابلیت به گردش در آوردن تمامی سیالات اسیدی، روغن‌ها و مواد معدنی، بدون هیچ نشتی را دارند و جلوی هدر رفتن سیالات را می‌گیرند.

سیالاتی که پمپ‌های تفلونی می‌توانند منتقل کنند نیز شامل موارد زیر است.

پارچه فیلتر پرس

از دیگر موارد بسیار مهم در طراحی مترینگ پمپ، دقت در اجزای تشکیل دهنده پمپ می باشد. لازم به ذکر است که اجزای تشکیل دهنده پمپ ها با توجه به نوع آنها متفاوت است. به طوریکه در پمپ های پیستونی میل لنگ، آب بند، شیر خروجی، شیر ورودی، پیستون و سیلندر وجود داشته و در نوع دیافراگمی، محفظه، دیافراگم، شیرهای ورودی و خروجی و میل لنگ و پلانجر کاربرد دارند.

در صنایع آبکاری و تکمیل فلز، از پمپ های پلیمری ضد اسید برای گردش محلول های آبکاری خورنده و مواد شیمیایی استفاده می شود.

پمپ مواد شیمیایی با توان کم نمی تواند نیاز شما را برآورده کند و پمپ با توان بالاتر نیز می تواند به تولید شما آسیب رسانده و همچنین موجب بالا رفتن مصرف انرژی شود.

Report this page